Meer resultaten voor printen op aluminium

 
printen op aluminium
Alu Dibond en aluminium prints online bestellen JUNIQE.
De afbeelding wordt direct gedrukt op één van de aluminium platen. Het resultaat is een 3mm dun en stevig kunstwerk, dat zowel binnen als buiten lang meegaat. Ophangen doe je het aluminium schilderij met een robuust en onzichtbaar ophangsysteem dat wordt bijgeleverd.
Foto op aluminium top 10 leveranciers.
Een foto op aluminium monteren is eenvoudig en er is keuze uit diverse ophangsystemen. Zo kunt u kiezen voor een zwevend ophangsysteem, de ophangstrip. Op aluminium kun je bij Webprint kiezen tussen twee typen aluminiumplaten om je foto op te printen.
Wat is een aluminium print?
Wat is een aluminium print? Printen op aluminium-dibond is een proces waarbij de foto als directdruk op het aluminium wordt geprint. Je kunt ook kiezen voor fine-art waarbij de foto eerst op een premium fotopapier wordt afgedrukt en vervolgens op de plaat gelamineerd wordt.
Voorbeelden van foto op aluminium en aludibond.
Voorbeelden van het printen van een foto op aluminium. Wij drukken uw foto op aluminium, u heeft de keuze uit een witte toplaag of een geborsteld oppervlak. Foto op aluminium met geborsteld oppervlak. Foto op aluminium met glad en wit oppervlak.
Foto Op Aluminium Bestel nú Binnen 24 uur gedrukt!
Let op: wij adviseren ook om geen donkere fotos te gebruiken voor een Foto op Aluminium. Door de donkere kleur/structuur van het aluminium zal een donkere foto voor een nog donkere afdruk zorgen. Hoe maak je een Foto Op Aluminium?
Foto op Aluminium Vanaf 495, Binnen 3 Werkdagen Verstuurd.
Aluminiumland.nl print uw mooiste herinneringen en speciale momenten als foto op aluminium. Men referereert vaak naar een foto op dibond, foto op metaal of een foto op staal. Voor het printen van een foto op aluminium kiest u een aluminium ondergrond.
Foto op Aluminium Afdrukken 20% Lentekorting Photogifts.nl.
4 mm dik forex. 3 mm dik dibond. Een industriële uitstraling. Op zoek naar een stoer en industriële uitstraling? Door een foto op alu-Dibond te printen, krijgt deze een modern en strak effect. Een foto op aluminium staat prachtig in ieder interieur.
Foto op RVS printen Uitstekende kwaliteit direct op plaat Foopla.nl.
Bovendien is dit merk aluminium, dibond, erg duurzaam en stevig materiaal. Bijkomend voordeel is dat het vocht en temperatuurbestendig is. Een foto op RVS gaat daarom lang mee en kan zelfs buiten worden opgehangen. Wanneer wij uw foto op RVS printen brengt de machine direct een beschermende UV-lak aan, die zorgt dat verkleuring door zonlicht tot het minimale beperkt blijft.
New York Op Aluminium Ontwerp Nu op FotoCadeau.nl!
Wij printen de foto op aluminium, en versturen hem zo snel mogelijk. Je foto wordt binnen 3 tot 5 werkdagen verzonden. Foto prints op aluminium zijn erg kwetsbaar voor krassen. Daarom verpakken wij jouw aluminium met foto nauwkeurig met bubbeltjesplastic in een kartonnen doos.

Contacteer ons