Meer resultaten voor karton printer

 
karton printer
Leitz Icon Kartonnen Labels Labelwinkel.
P-touch tapes per printer. Leitz Icon /. Heeft u iets stevigers nodig dan papieren etiketten? Kies dan voor de niet-klevende kartonnen labels die u kunt maken voor bijvoorbeeld naamkaartjes of ordnerruggen. Het stevige 157 grams karton is verkrijgbaar in 3 breedtes 32mm, 57mm en 91mm en is 22 meter lang.
B.L. Mulder B.V.: Home.
TONERCARTRIDGE HP 125A CB541A 1.4K BLAUW. Originele supplies voor een optimaal resultaat met uw HP printer. Productnummer: 411950 Bestelhoeveelheid per: 1 Verpakt per: 1/STUKS Voorraad: 58. RINGBAND VIVIDA 4R A4 25MM PP GEEL. De kwaliteitsringbanden van Esselte. Karton uit één stuk overtrokken met PP-folie in linnenstructuur.
Karton Printer kopen? BESLIST.nl Ruime keus, laagste prijs.
Epson LQ 690 Dotmatric monochroom printer. De Epson LQ-690 is een naaldprinter met optimale prestaties wat betreft snelheid, betrouwbaarheid, levensduur van het lint en gebruikersvriendelijkheid. De veelzijdige Epson LQ-690 is geschikt voor het bedrukken van losse vellen papier, kettingpapier, etiketten, enveloppen en karton.
Wereldprimeur met onderzeeër uit 3D-printer De Ondernemer.
Jonker, die al eens in een kartonnen boot het Kanaal overstak en racete in een auto van keramiek, schuwt het experiment niet.Over één boot van zes meter doet de robot een kleine vijftig uur. Menger heeft zijn machine dag en nacht aan één stuk laten draaien, om de klus zo snel mogelijk te klaren.
Een printer van karton Papier Karton.
Een printer van karton. Samsung daagde jonge Japanse ontwerpers uit een desktop printer te ontwikkelen die een alternatief is voor de afvalberg die printerbehuizingen veroorzaken. De meest spectaculaire oplossing is de Origami. Een printerbehuizing compleet gemaakt van vouwkarton. Let wel, de behuizing is gemaakt van gerecycled karton en papier.
DIG / Semi professionele printer die dik papier kan printen? forum.fok.nl.
De printer die ik nu heb lijkt daar sterk op en die kan het inderdaad aan. Deze printer heeft geen lade en dan ben ik continu bezig om het te voeren. De specificaties geven aan dat er max 150 vel in kunnen aan de achterkant, maar dat getal is gebaseerd op hele dunne vellen papier.
Avery visitiekaart Visitekaartjes, microperforatie, Inkjet printer, Kleurenlaser printer, Kopieerapparaat, ZW/W Laser printer, 185 g/m, A4 C32010-25 kopen Online Bestellen Altijd gratis verzending Cen
Avery visitiekaart: Visitekaartjes, microperforatie, Inkjet printer, Kleurenlaser printer, Kopieerapparaat, ZW/W Laser kenmerken. 54 x 85 mm, 185 g/mÂ, A4, 250 pcs. Avery Visitekaartjes, microperforatie, Inkjet printer, Kleurenlaser printer, Kopieerapparaat, ZW/W Laser printer, 185 g/mÂ, A4, Laser/inkjet, Karton, Wit, Matte, 185 g/mÂ, 85 mm.
printer voor dik papier Anders hardware TechCafe, hét antwoord op alle Tech-vragen!
printer voor dik papier. Anders hardware printer voor dik papier. 13 maart 2007 1229.: hallo, weet iemand of er betaalbare thuisprinters bestaan waarbij het papier niet zo'n' gekke lus door het apparaat maakt, waardoor printen op dikker papier 200 grams mogelijk wordt?
fotopapier om printje te maken met laserprinter Forum Circuits Online.
Gepost vrijdag 23 oktober 2015 143108.: als je op dik papier wil laserprinten dan moet je ook meestal in de printer dik papier selecteren of slide zodat de rollen wat verder uiteen gaan of zo. Ik heb al in zowat alle laserprinters geprint op heel dik visitekaartjes karton, zonder veel problemen handinvoer.

Contacteer ons