Resultaten voor print karton

 
print karton
Papier met Print Papier en karton knutselspullenwinkel.
Dat is behoorlijk dik papier bijna karton. Deze maat is ook geschikt voor scrapbooking. Er zijn 30 verschillende prints. Elk vel is aan 2 kanten bedrukt, met aan elke kant een andere print. Elke print zit er 2 keer in.
kartonnen dozen bedrukken
Print To Plate: Grootformaat full color printen op diverse soorten plaatmateriaal Inducopy VOF Kopiëren Printen Plotten Scannen Afwerken printen plaatmateriaal.
Print To Plate: Grootformaat full color printen op diverse soorten plaatmateriaal. Bij Inducopy kunt u ook terecht voor Print To Plate: Direct grootformaat printen op diverse soorten plaatmateriaal. Denk bijvoorbeeld aan karton, foamboard en aluminium. Ook kunststof is geen enkel probleem.
verbetertraject
Print op karton Display board.
Kern van grijs karton / papiervezel structuur. Toepassingen print op karton display board.: Showcards en reclameborden. Displays / Life-sizes / blow-ups. Escascreen, karton met een kern van geperste papiervezel. Bewerken van karton display board.: Een print op karton display board is goed te bewerken.
mediums
Meer accent in drukwerk door pregen Vrijdag Premium Printing Vrijdag Premium Printing BV.
Pregen is het accentueren van drukbeeld door details in hoogte of diepte aan te brengen als reliëf in papier of karton. Behalve in het preegproces zelf ligt het onderscheidend vermogen van deze techniek zeker ook in de vaak handmatige vervaardiging van de preegplaat stempel.
golfkarton op rol
Karton Harde materialen Groot formaat Pixartprinting.
Diverse soorten karton, ideaal voor signage en verpakkingen. Bij binnengebruik hebben ze een onbepaalde levensduur. Lees hier de volledige disclaimer. Maak uw prijsopgave. Stel uw product samen en krijg uw prijsopgave. Begin met het samenstellen van uw product! Elk Pixartprinting product wordt op maat gemaakt en de prijsopgave wordt berekend op basis van kenmerken als gewicht, afmetingen of materiaal.
esta
Printer voor karton.
Op karton printen wordt ook vaak gebruikt bij primaire verpakking voor industriële onderdelen. Videojet levert een brede variëteit aan markeeroplossingen, om op karton te printen. De oplossingen lopen uiteen van high speed Continuous Inkjet CIJ voor snelle productielijnen, laser voor permanente, hoge-resolutie markeringen tot Thermo Inkjet TIJ voor meerdere codeopties waaronder een selectie lettertypen, karaktergroottes en barcodes. 8510 Thermo Inkjet. 1550 Continuous Inkjet. Neem contact op met een specialist. Informatie en Verkoop Codeersystemen. 0345 636 513. Print Sample Guide thermo inkjetprinter.
siemens
Display Karton Dartli Print Repro. Display Karton Dartli Print Repro.
Print uw reclame uiting op display karton. Display Karton of Board is een op houtpulp-gebaseerd kernmateriaal PEFC label dat aan beide zijden is gelamineerd met papier en maar liefst 30% lichter is dan normaal karton. Dit plaatmateriaal biedt dankzij de ruime keuze in diktes en formaten een perfecte basis voor zeer uiteenlopende reclame en communicatie producten van topkwaliteit.
duurzaam geproduceerd.
Bladeren en stengels die overblijven van de oogst worden bewerkt tot grondstof voor papier en karton. Dit papier en karton voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen en is onder meer verkrijgbaar als printpapier / kopieerpapier in diverse grammages, als grootformaat vellen en op rol in diverse afmetingen en grammages.
Igepa Assortiment Papier Print.
Van wit ongestreken, gestreken en vederlichte papiersoorten tot gekleurd zwaargewicht karton. Wij leveren meer dan 13.000 varianten. Als afnemer wilt u zekerheid in verkrijgbaarheid, welke Igepa u altijd kan bieden. De basis en basis plus papiersoorten zijn kwalitatief goed en altijd verkrijgbaar; niet alleen vandaag, maar ook morgen en overmorgen.

Contacteer ons