Resultaten voor print karton

 
print karton
Massief karton bedrukken Drukland.
Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen. Goedkoop massief karton bedrukken. Voordelig massief karton bestellen doe je bij Drukland.nl. Dit stevige karton is ideaal voor winkels om bijvoorbeeld een product aan de man te brengen. Of bestel een levensgrote uitsnede van je idool!
Levensgrote foto op karton Bestel voordelig online!
Levensgrote foto als zelfstaande pop! Een lifesize print is een geweldig middel om aandacht mee te krijgen op een evenement, maar ook ideaal als blikvanger voor uw bedrijf! Deze kartonnen pop wordt afgedrukt op stevig karton en geleverd met staander.
Displaykarton op maat bedrukken Probo.nl.
Ik wil een gratis account aanvragen. Exclusief voor resellers in print. Advies, inspiratie en innovatie. Bestelgemak en korte levertijden. Prijs op basis van selectie.: Milieuvriendelijk kartonsoort voor tijdelijke toepassingen. Displaykarton is een milieuvriendelijk en scherp geprijsde kartonsoort met een gewicht van 930 1255 gr./m voor tijdelijke indoor toepassingen. Het materiaal heeft een dikte van 15, 2 mm en is aan beide zijden voorzien van wit, mat gestreken papier. Het materiaal wordt rechtstreeks enkel of dubbelzijdig geprint. Het materiaal is FSC gecertificeerd en daardoor 100% recyclebaar. Bestel Displaykarton in elke vorm en formaat. Displaykarton is in bijna elke vorm te frezen en heeft een maximale printbreedte van 211 x 156 cm. Grotere formaten deel je gemakkelijk naar wens op in de Probo Upload. Standaard leveren wij Displaykarton met een dikte van 2 mm. Houd er wel rekening mee dat Displaykarton een volkern karton is.
Hippe trouwkaart met karton print en gevouwen hartjes.
home Trouwkaarten Kraft Karton print Hippe trouwkaart met karton print en gevouwen hartjes. Hippe trouwkaart met karton print en gevouwen hartjes. Alles op deze trouwkaart is aan te passen en om te kleuren! Maak deze kaart. Prijs: 11 x 11 cm.
bol.com Papier Karton kopen? Alle Papier Karton online.
Witte Papier Karton. Papier Karton Vouwpapier. Zwarte Papier Karton. Papier Karton Knipvel. Goudkleurige Papier Karton. Papier Karton Tekenpapier. Bruine Papier Karton. Rode Papier Karton. Gekleurde Papier Karton Papierset. Groene Papier Karton. Blauwe Papier Karton. Filter 1.124 resultaten. Prijs laag hoog.
Print To Plate: Grootformaat full color printen op diverse soorten plaatmateriaal Inducopy VOF Kopiëren Printen Plotten Scannen Afwerken printen plaatmateriaal.
Print To Plate: Grootformaat full color printen op diverse soorten plaatmateriaal. Bij Inducopy kunt u ook terecht voor Print To Plate: Direct grootformaat printen op diverse soorten plaatmateriaal. Denk bijvoorbeeld aan karton, foamboard en aluminium. Ook kunststof is geen enkel probleem.
Amsterdam print op karton.
Prints zijn makkelijk toe te voegen aan je interieur en geven je meteen een vakantie gevoel in huis of op kantoor! Deze print is op een 15, cm dik karton gedrukt en staat heel leuk op een fotoplank, maar kan ook met dubbelzijdig tape aan de muur geplakt worden.
CRE8 printing ambitions 404.
Wat we printen. Wat we printen. Hoe we printen. Hoe we printen. Wie we zijn. Wie we zijn. Maandag t/m vrijdag. 08.15 12.30 uur. 13.00 17.00 uur." Maandag t/m vrijdag. 08.15 12.30 uur. 13.00 17.00 uur. Bezoek onze winkel. Menu menu 404.
OUD PAPIER EN KARTON AFVAL-ABC THUIS SAVER.
In Nederland wordt wereldwijd gezien het meeste papier en karton gerecycled. Een erg goede zaak, want oud papier is een belangrijke grondstof voor nieuw papier. Maar wat mag er nu in de papiercontainer en wat niet? Wel oud papier. Kranten, tijdschriften, briefpapier. Enveloppen ook vensterenveloppen. Kartonnen en papieren verpakkingen. Kopieer en faxpapier. Pizza, gebaksdozen zonder etensresten. Géén oud papier. Pizza, gebaksdozen met etensresten. Kartonnen bekertjes en borden. Nat en vuil papier bv. koffiefilters, wc-papier, keukenpapier en tissues. Waterafstotend, vetvrij, gelamineerd met laagjes geparaffineerd papier. Gebitumineerd papier isolatie van leidingen. Sap en zuivelverpakkingen. Plastic folie rond folders en tijdschriften. Kunsstof binders van ordners en snelbinders. Metalen binders van ordners en snelbinders. Als reclamedrukwerk en folders bij u linea recta de papiercontainer ingaan, doe dan een Ja/Nee of Nee/Nee sticker op uw brievenbus. Daarmee spaart u het milieu en het scheelt u ook weer een wandeling naar uw papiercontainer. De stickers zijn te verkrijgen bij uw gemeente. Gebruik papier dat aan één kant bedrukt is, nog een keer voor kladjes. Kopieer of print dubbelzijdig.

Contacteer ons