Op zoek naar kartonnen kaartjes drukken?

 
kartonnen kaartjes drukken
Wenskaarten bestellen van de hoogste kwaliteit.
285 grams sulfaatkarton glans laminaat: sulfaatkarton is een materiaalsoort welke de witheid van papier en de stevigheid van karton combineert. Door het aan een zijde te strijken, ontstaat er een gladde en een ruwe kant. Het papier wordt na het drukken gelamineerd.
Massief karton bedrukken Drukland.
Bestel massief karton. Altijd gratis verzending. Geschikt voor binnengebruik. Harde kartonnen kern. Witte backing voor het drukken. Let op: de backing waarop we printen is niet egaal. Een volvlak kan dus wolkerig worden. Ons massief karton is 2 mm dik.
Stoere geboortekaartjes op karton.
Alle kaartjes zijn uniek. Mooie kwaliteit papier. De laatste trends. 92, / 10 van 306 beoordelingen. Start met een lege kaart. Folie op je kaartje digitaal. Gezien op de beurs. Nieuw: collectie Mies Co. Ambachtelijk drukwerk specials. Start met een lege kaart. Folie trouwkaarten tip. Stylen met kalkpapier. MAAK JE KEUZE. Strikjes Houten vormen. MAAK JE KEUZE. Geboortekaartjes op karton. Geboortekaartjes op karton. Hippe stoere kaart op dik karton. Waar je digitaal niet dikker kan gaan dan bijv. 350 grams papier, is deze kaart op meer dan 450 grams papier gedrukt en in een prachtige papiersoort. Heel geschikt voor het mooie enkele formaat van 10x21 cm. We drukken het karton ambachtelijk in PMS kleuren.
Bestel headerkaarten verpakkingenbedrukken.nl.
Wat zijn bedrukte header of kopkaarten? Kopkaarten, headerkaarten, blisterkaarten, schappenkaarten zijn namen voor kartonnen kaartjes met of zonder een eurolock sleuf, zodat deze opgehangen kunnen worden op het standaard eurolock ophangsysteem wat in veel winkels gebruikt wordt. Een kopkaart is normaliter een kaartje wat dubbelgevouwen wordt en waarin zowel aan de voor als achterzijde de eurolock sleuf wordt gestansd.
Papiersoorten Letterpers.nl.
De kaartjes kun je gevouwen, met de vouw links of boven of als enkel kaartje bestellen. Het geschepte papier is alleen verkrijgbaar in 300 gram. Gangbare afmetingen met bijpassende enveloppen zijn.: 9 x 135, cm. 10 x 16 cm. 13 x 13 cm. Afwijkende formaten bestellen wij op aanvraag. Een enkele kaart drukken wij doorgaans op 600 grams papier.
Geboortekaarten.
De drukpers heeft offsetplaten en insteltijd nodig om een afdruk tot stand te krijgen en onze folie pers heeft een speciale folie stempel nodig om het folie met hoge druk en temparatuur op het papier te drukken. De kosten zouden zo hoog oplopen dat we net zo goed de hele oplage al zouden kunnen drukken.
Producten Schneiders Print Service.
Klik hier voor prijzen templates. Maak uw eigen spel voor educatieve of promotionele doeleinden. De kaarten worden gedrukt op schitterend 350 grams karton, bovendien wordt het kartonnen doosje luxe hoogglans gelamineerd en alles wordt naar eigen ontwerp Full Colour bedrukt.
Unieke geboortekaartjes bestellen met jouw ontwerp.
4 Kies de papiersoort waarop je jouw kaarten wilt laten drukken. De achterkant is beschrijfbaar, net als de binnenkant van een gevouwen kaart. Wil je meer glans? Kies dan voor onze glanzende kaarten, met een mooi laminaat aan één zijde. Let op, op Kraftpapier kan geen witte kleur bedrukt worden. Stevig wenskaarten karton Glanzende wenskaarten. Speciaal parelmoer papier Kraft kaarten. Stevig wenskaarten karton.
Kaarten drukken Eigen Ontwerp Bestel ze nu bij DWCPRINT.
Bij digitaal eigen ontwerp kaarten drukken hebben we geen drukplaten nodig. Dit betekent dat wij jouw kaarten heel snel kunnen drukken. Ook houdt dit in dat de opstartkosten erg laag zijn en je al kunt bestellen vanaf oplage 1. Heb je een serie kaarten met verschillende ontwerpen gemaakt?

Contacteer ons