Zoeken naar karton printen

 
karton printen
Drukwerk Online Groenprint.nl Online Drukkerij.
Het was zaak voor Groenprint het CO2-uitstoot probleem bij de kern aan te pakken en te zoeken naar schoon papier. Trees for All. Namens jouw bestelling bij Groenprint plant Trees for All bomen in duurzame projecten. over de gehele wereld.
Display karton bedrukken Drukwerkdeal.nl.
Stel je product samen. Display karton is het ideale materiaal om je winkel mee aan te kleden. Ons display karton bestaat uit een basis van gerecycled karton met een hoogwaardige witte papieren toplaag. Het materiaal is licht en alleen geschikt voor binnen gebruik.
Ontwikkelingen in de wereld van 3D printing INDICIA.
De Glowforge printer kan vormen uit materialen zoals plastic, karton, papier en leer snijden. Daarnaast is de printer in te zetten om metaal te graveren. De printers zijn nu al te bestellen via de website en zijn te koop vanaf 2200. 3D printing software. Bij INDICIA houden we ons druk bezig met de voortgang op het gebied van 3D printen en ontwikkelen we zelf software om 3D printing voor iedereen toegankelijk te maken.
Tips Verminder het papiergebruik.
Maar ook omdat iedere medewerker kan printen, wanneer hij bij de printer zijn toegangspas van het gebouw aanbiedt. Toon volledige reactie Verberg reactie Naam: Bedrijfsnaam: Informatiecentrum Papier en Karton Website: http//www.papierenkarton.org/: Datum: 19 september 2007 Het Informatiecentrum Papier en Karton is een centrale bron van informatie over papiergerelateerde onderwerpen als productie, recycling, bedrukking en toepassingen.
Displaykarton op maat bedrukken Probo.nl.
Grotere formaten deel je gemakkelijk naar wens op in de Probo Upload. Standaard leveren wij Displaykarton met een dikte van 2 mm. Houd er wel rekening mee dat Displaykarton een volkern karton is. Hierdoor is het materiaal niet te rillen of te vouwen.
Kartonnen bekers bedrukken koffiebekers, ijsbekers en meer SAXOPRINT.
Materiaal 238 g/m 2 karton mat 320 g/m 2 karton mat. Verpakking 80 stuks verpakt in plastic zak 180 ml. 50 stuks verpakt in plastic zak 200 ml 300 ml. 35 stuks verpakt in plastic zak 400 ml 500 ml.
Foto op karton afdrukken.
Foto op karton printen. Het leukste is natuurlijk om direct een foto op karton printen, zodat je deze kant-en-klaar thuis ontvangt. Een foto afdrukken op karton kan bij Fotofabriek op verschillende formaten. Hiervoor kun je gebruikmaken van je eigen foto's.
Foto op dik karton afdrukken ME Print.
De Reboard borden zijn goedkoop en een dikte van 16 mm geeft de kartonnen borden een stoere en duurzame uitstraling. Het bedrukte karton kunnen we ook voor je maken in een bijzondere vorm, rond, ovaal of in de vorm van jouw logo.Dit geeft jouw reclame meer attentiewaarde en uitstraling. Gepersonaliseerde fotos op dik karton afdrukken.
printen op plaatmateriaal van presentatieborden tot beurswanden Cito.
Massief karton bedrukken voor instore communicatie of presentaties. Net als ons foam is massief karton voor elke toepassing uitermate goed geschikt. Massief karton wordt altijd direct op de plaat geprint door middel van onze UV flatbed printer. Deze manier van printen zorgt altijd voor het beste resultaat.

Contacteer ons