Resultaten voor printen amsterdam

 
printen amsterdam
Digitaal drukken / printen in zwart of kleur! Drukkerij Peters Amsterdam.
Deze machine wordt veel ingezet voor het digitaal drukken / printen van boeken. Maar denk ook aan allerlei andere soorten producten die in zwart/wit vervaardigd moeten worden, zoals lesmateriaal, syllabussen, personaliseren van brieven enz. Deze digitale drukpers / printer behoort tot de top in zijn klasse. Voor digitaal drukken in kleur beschikken we over een Canon Imagepress 6010vp en een Canon C700. Alle machines kunnen materiaal verwerken van 70 tot en met 350 grams, op het maximale formaat van 330 x 487mm maximaal beeldformaat 325 x 475 mm. Er zijn diverse soorten papier mogelijk, waarvan u selectie terug vind in onze papiercatalogus. Voorbeelden als offset papiersoorten alsmede gestreken papiersoorten, maar denk ook aan speciale toepassingen als polyester, zelfklevend, calco, enz. Ook kunnen we enveloppen digitaal bedrukken, bv personaliseren, zodat u geen adresstickers meer op een envelop hoeft te plakken, maar ook als u deze in een kleine oplage nodig heeft. Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bepsreken en inzage te geven in onze papiercatalogus, die de grote variëteit aan papiersoorten weergeeft die onze digitale drukpersen kunnen verwerken. Drukkerij Peters Amsterdam @drukkerijpeters.
Top 10 Printing Services in Amsterdam.
March 2019 M T W T F S S. Beurzen van de printindustrie in Nederland. Digitaal printen en 3D printen. Geschiedenis van het printen. Industrieën die afhankelijk zijn van printen. Printservices in Alkmaar en Haarlem. Top 10 Printing Services in Amsterdam.
Speed-O-Print Drukkerij Amsterdam.
vanuit drukwerk centrum Amsterdam. Scherp en helder resultaat op uw print en drukwerk. Voor al uw zakelijke print en drukwerk, van zwart-wit tot full colour. Alleen voor zakelijke klanten! Offset drukken van: huisstijlen: briefpapier, enveloppen, flyers, brochures, jaarverslagen, geboortekaartjes, kerstkaarten, tabbladen, etiketten enz. op alle soorten papier. Printen en kopiëren in zwart/wit en full colour tot een formaat van 4833 cm en gramsgewicht van 256.
Overzicht van winkels voor 3D printen.
Zazzy: online platform voor consumenten om 3D geprinte sieraden te kopen en te verkopen. Overzicht van winkels voor 3D printen. Amsterdam: Print3D Matter, online en offline verkoop van een aantal 3D printers. Ze scannen, ontwerpen of printen ook voor je.
Provision PRINT, printbedrijf voor professionals, printen tot GROOTformaat.
Meer dan printen. Naast de modernste digitale grootformaat printers beschikken wij over diverse snij, frees, en buigmachines. Een combinatie waarmee we de mooiste producten voor u kunnen maken, in bijna alle vormen en maten. Met Amsterdam als basis liggen we centraal gelegen en bedienen we onze klanten door heel Nederland, maar ook hierbuiten.
Print 2000_Voor printen en drukwerk! Zakelijk en privé.
Foto op canvas. DIGITAAL PRINTEN / POSTERS. Lamineren en Plastificeren. Foto op canvas. PRINT 2000 IS VERHUISD. DIRECT OFFERTE AANVRAGEN. Print 2000 is al meer dan 30 jaar specialist in drukwerk. Wij zijn een moderne drukkerij waar uw drukwerk snel en perfect wordt uitgevoerd. Wij bieden u alle mogelijke grafische diensten. Van brochure tot complete huisstijl, van visitekaartje tot full colour poster. Maar ook voor digitaal drukwerk, fotokopieën en kleurkopieën. Wij zijn te vinden in het prachtige centrum van Amsterdam.
Copyplaza Printen, kopiëren, inbinden en meer.
De copyshop van Amsterdam, gevestigd aan de Overtoom. Bij ons ben je op het juiste adres voor het printen, kopiëren en drukwerk. Naast deze diensten beschikken wij ook over vele kantoorartikelen zoals mappen, pennen en enveloppen etc. Plastificeren en Inbinden. Printen en kopiëren.
Printservice Amsterdam Printerette.
1018 WC Amsterdam. Tel: 020 622 06 12. Maandag vrijdag: 9.00 17.30 uur. The Printer 15 shops in de Randstad. Printservice en Copyservice houdt in dat we op vrijwel alles printen, drukken en kopiëren. In het formaat van visitekaartjes tot en met billboards.
vanPlestik 3D printen van grote objecten met gerecycled plastic.
vanPlestik, je eigen plastic Expert meet-up 1: IMPACT Tijd: Donderdag 28 februari 2019 1900: 2100: Locatie: vanPlestik, Hamerstraat 2, 1021 JV Amsterdam Plastic afval zorgt wereldwijd voor grote problemen voor mens en natuur. Gelukkig wordt er steeds meer aandacht gegeven aan het apart inzamelen van plastic afval.

Contacteer ons