Meer resultaten voor printen op glas

 
printen op glas
Nieuwe manier om glas te printen De Ingenieur.
Het printen kan bovendien een eenvoudige manier worden om glas in elke gewenste vorm te gieten; nu vereist dat nog hogere glasblaaskunde, een tijdrovend en duur proces. Vond je dit een interessant artikel, abonneer je dan gratis op onze wekelijkse nieuwsbrief.
vloeistof
Nu Tot 35% FEESTKORTING! Plexiglas VA 647, FotoOpGlas.nl.
Op FotoOpGlas.nl ben je aan het goede adres voor jouw mooiste foto op glas print. Wij printen je foto op glas / acrylglas van hoogwaardige kwaliteit. We bieden verschillende luxe glasdiktes, zodat er altijd een juiste glasdikte is voor jouw glasprint.
verbetertraject
Foto op glas printen foto op echt glas Big Freddy.
Kleuren komen op glas helderder en intenser over dan je foto op bijvoorbeeld plexiglas. Het diamant glas is extra helder, hier komt de foto bijzonder goed tot zijn recht. Perfecte kwaliteit van zwart/ wit fotos doordat er vrijwel geen groene gloed in zit zoals bij standaard glas.
dartpijlen
JAWI Glasdesign Glas-Print en Coat.
Glas-Print en Coat. Direct full-colour printen op glas. Met deze nieuwe techniek kunnen we uw afbeeldingen direct op glas printen om prachtige op maat bedrukte glas creaties te produceren. Een glas-print kan ook een modern alternatief voor het afdrukken op canvas zijn.
yoast
foto op echt glas Durge Geeft Vorm.
Foto op echt glas printen met diverse ophangsystemen. Deze zijn afhankelijk van het formaat waar u ze in besteld. Deze worden door ons gemonteerd. foto op glas met zwevend profiel van aluminium blind. foto op glas met blind kunststof ophangsysteem blind.
nadelen e sigaret
Wil jij weten wat je allemaal kunt 3D Printen met een 3D Printer?
Deze machines maken gebruikt van hele andere technieken dan de desktop 3D-printers. Naast de materialen die beschikbaar zijn voor 3D-printers die op de markt zijn, zijn er vele experimenten met bijzondere materialen zoals zout en glas en bestaan er ook hele grote 3D-printers die bijvoorbeeld met zand printen.
UV-printen bij Quickprint Topkwaliteit door de Nieuwste Machines.
Overal om ons heen is UV straling die na de productie invloed op de prints blijft houden. Hierdoor vervagen de kleuren in de volle buitenzon sneller dan een product dat gezeefdrukt is. Maar geen zorgen dit proces zal pas na vele jaren lichtelijk waarneembaar worden en voor prints met een binnentoepassing zal het zelfs helemaal niet waarneembaar worden. Nog een voordeel van de UV flatbed printer is dat de printer ook de mogelijkheid heeft om wit mee te printen. Hierdoor kan een donker materiaal eerst van wit worden voorzien alvorens er een kleur wordt geprint. Anders zou de kleur tijdens het printen een te donkere uitstraling krijgen door de invloed van de donkere ondergrond. Zeer geschikt voor kleine oplages. Geen oplosmiddelen in de inkt milieuvriendelijk. Kleine afbeeldingen worden zeer scherp. Zeer hoge chemische bestendigheid. Wit printen is mogelijk. Minder geschikt voor grotere oplages. Maximum printformaat 508 x 330mm. Minder slijt en krasvast t.o.v. Minder lang kleurecht t.o.v. Welke materialen zijn te beprinten? Bijna ieder materiaal is te beprinten met een UV flatbed printer. Denk onder andere aan kunststof, glas, keramiek, aluminium en RVS.
Inspirerende printtoepassingen Canon Nederland.
Consument Consumer Consument. Pro-foto en video Pro Photo Video Pro-foto en video. Papier, inkt toner. Printen op glas. Produceer digitale prints op glas en breidt uw portfolio uit. Vraag hier de inspirerende brochure Printen op glas aan. Printen op glas.
Printers Signseen.nl.
Laserprinter voor het printen op Forever Flex-Soft No-Cut. Print zwart, en bedruk wit, metallic of neon kleuren. Inclusief starterset toners. Voeg toe aan productvergelijking. Oki Led CMYK Printers C612N A4. CMYK printer voor o.a. aardewerk, hout, metaal, glas en donker textiel.

Contacteer ons