Meer resultaten voor massief karton kopen

 
massief karton kopen
Hubregtse Cartonnagefabriek BV.
Van eenvoudig tot luxe, in grote en kleine oplage en van golf of massief karton tot duplexverpakkingen. Ontwerp en vorm staan geheel in relatie tot het functioneel verpakken van uw goederen. Door met nieuwe ontwikkelingen in te spelen op de vraag, nemen wij als verpakkingspartner een vooraanstaande positie in een zeer dynamische markt in.
Dozen kopen De Jong Verpakking. Group 2. Group. Group 2. cross.
Massief karton speciaal voor de AGF industrie. Stuk voor stuk zijn onze kartonnen dozen sterk, duurzaam en degelijk. Vindt u in het assortiment niet exact de dozen die u wilt kopen? Maatwerk is ook mogelijk! Geef in dat geval uw wensen aan ons door.
Massief kartonnen dozen.
Verpakken, opslag en transport. Massief kartonnen dozen. Massief kartonnen dozen. Deze verpakking is makkelijk te verwerken en zeer stevig omwille van het massief karton. Afhankelijk van de toepassing laat Moonen Packaging u de keuze: onderdelendozen ook wel zetpakdozen genoemd of paraatdozen ook wel drukwerkdozen genoemd.
Karton uit tomatenplanten wint Europese duurzaamheidsprijs.
Voor Harvest House werden de allereerste 250 tot 500 g tomatenschaaltjes voor consumenten ontwikkeld. Recent heeft Solidus Solutions via The Greenery nieuwe 15, kilogram en 5 kilogram tomatendozen uit dit unieke karton geproduceerd voor Naturelle, groothandel in biologische producten. Voor meer informatie.:
Palletvellen.
Levertijd: Op werkdagen voor 1200: uur besteld, dezelfde dag verzonden. Vellen massief karton 600 gram 70 x 100 cm. Ook wel palletvellen genoemd. Per stuk te bestellen. 1500 vel per pallet. Specificaties EAN 8714257102524. Inhoud 1 stuk. KOPEN OP FACTUUR.
Zaadhof Cartonnagefabrieken.
Zaadhof Cartonnagefabriek is gevestigd te Winschoten en beschikt over een eigen drukkerij. Een kleine opsomming van de artikelen die wij voor u kunnen maken.: amerikaanse vouwdozen van massief en golfkarton. bakkerij verpakking taartkartons, gebaksdozen, inschuifkartons, zwanenhalsdozen, etc. kartonnen bakjes / schalen.
Massief karton bedrukken Drukland.
Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen. Goedkoop massief karton bedrukken. Voordelig massief karton bestellen doe je bij Drukland.nl. Dit stevige karton is ideaal voor winkels om bijvoorbeeld een product aan de man te brengen. Of bestel een levensgrote uitsnede van je idool!
Doe gek met massief karton! Flyerzone.
Massief karton, cut outs. Doe gek met massief karton! Massief karton oud papier? Nee joh, daar kun je hele leuke dingen mee doen! Karton kun je namelijk bedrukken en daarom van de meest gave prints voorzien. Het toffe is ook dat karton heel stevig is en je het in allerlei vormen kunt uitsnijden.
Verpakkingsmaterialen Hodi B.V. Dozen kopen uit voorraad of een doos op maat doet u bij Hodi.
Welk product u ook wilt verpakken, ons kartonnen dozen assortiment biedt u de juiste oplossing. Ruime keuze uit modulaire dozen zoals de Amerikaanse vouwdozen voor industriƫle verpakkingen, diverse doosjes voor webshopartikelen, brievenbusdozen, post en pakketdozen, drukwerkdozen en speciale verzenddozen zoals de autolock dozen en posterkokers.

Contacteer ons