Zoeken naar massief karton kopen

 
massief karton kopen
karton - Ontwerp op maat.
Lees meer bij geschenkdoosjes ontwerp-op-maat, waar we slechts enkele mogelijkheden toelichten. Wanneer u uw offerte bij ons indient, ontvangt u binnen 8 uur een antwoord op uw vragen. Bent u accoord, dan leveren wij u binnen 24 uur de proefdruk.
Kartonnen beker 180 cc wit.
Kartonnen beker 180 cc wit. Prijs op aanvraag. Kunststof PET glas transparant 300 cc transparant. Kunststof PET glas transparant 300 cc transparant. Prijs op aanvraag. Kartonnen beker 200 cc met plastic deksel wit. Kartonnen beker 200 cc met plastic deksel wit.
Massief kartonnen dozen.
Verpakken, opslag en transport. Massief kartonnen dozen. Massief kartonnen dozen. Deze verpakking is makkelijk te verwerken en zeer stevig omwille van het massief karton. Afhankelijk van de toepassing laat Moonen Packaging u de keuze: onderdelendozen ook wel zetpakdozen genoemd of paraatdozen ook wel drukwerkdozen genoemd.
karton verpakkingsmateriaal
Grijskarton platen massief grijsboard vellen diverse formaten en diktes grijs board.
Grijskarton is prima geschikt als tussenlegvel en onderlegvel voor palletladingen, maar ook als schutblad om te bekleden, als grafisch karton, versteviger of afdekplaten. Grijskarton is gemaakt uit 100% gerecycleerde vezels. Grijs karton vellen en platen hebben een grote stabiliteit, stijfheid en zijn prima recyclebaar.
casino kroon
Massief kartonnen enveloppen voor het verzenden van dvds en boeken.
Massief kartonnen enveloppen voor het verzenden van dvds en boeken. Nieuwe massief kartonnen enveloppen kopen bij Vermeij? Dan komen wij deze snel bij u leveren. De massief kartonnen enveloppen die wij leveren zijn leverbaar met insteekklep en bieden optimale bescherming. Hierdoor komen uw producten veilig en zonder beschadigingen bij de klant aan. Massief kartonnen enveloppen zijn voorzien van een speciale sluiting. Hierdoor kunnen de massief kartonnen enveloppen makkelijk en snel worden gesloten zonder nietjes. Als u massief kartonnen enveloppen bestelt, zijn deze direct uit voorraad leverbaar. Massief en mooie kartonnen enveloppen. De massief kartonnen enveloppen van Vermeij zijn mooie verzendenveloppen. Deze zijn gemaakt van massief karton en licht van gewicht.
Verhuisdozen
Palletvellen.
Levertijd: Op werkdagen voor 1200: uur besteld, dezelfde dag verzonden. Vellen massief karton 600 gram 70 x 100 cm. Ook wel palletvellen genoemd. Per stuk te bestellen. 1500 vel per pallet. Specificaties EAN 8714257102524. Inhoud 1 stuk. KOPEN OP FACTUUR.
dartpijlen
Zaadhof Cartonnagefabrieken.
Zaadhof Cartonnagefabriek is gevestigd te Winschoten en beschikt over een eigen drukkerij. Een kleine opsomming van de artikelen die wij voor u kunnen maken.: amerikaanse vouwdozen van massief en golfkarton. bakkerij verpakking taartkartons, gebaksdozen, inschuifkartons, zwanenhalsdozen, etc. kartonnen bakjes / schalen.
slotenmaker utrecht
Massief karton bedrukken Drukland.
Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen. Goedkoop massief karton bedrukken. Voordelig massief karton bestellen doe je bij Drukland.nl. Dit stevige karton is ideaal voor winkels om bijvoorbeeld een product aan de man te brengen. Of bestel een levensgrote uitsnede van je idool!
nadelen e sigaret
Doe gek met massief karton! Flyerzone.
Massief karton, cut outs. Doe gek met massief karton! Massief karton oud papier? Nee joh, daar kun je hele leuke dingen mee doen! Karton kun je namelijk bedrukken en daarom van de meest gave prints voorzien. Het toffe is ook dat karton heel stevig is en je het in allerlei vormen kunt uitsnijden.
Strokarton; Een korte beschrijving van de opkomst en teloorgang van een specifiek Noord-Nederlands product De mensen van de strokarton.
Strokarton is een vorm van massief karton, gemaakt uit strovezels die uit de strohalmen zijn vrijgemaakt door de inwerking van kalkmelk. Gehakseld stro werd met kalkmelk vermengd in bolkokers gestampt en vervolgens gedurende een aantal uren met direkte stoom verhit.
Massieve kartonnen platen kopen? De Dozenhal.
NW Dit zijn nieuwe dozen welke nog niet eerder gebruikt zijn. BL Dit zijn blanco dozen, wat betekent in bruine karton kleur zonder bedrukking of sticker erop. BL ST Dit zijn blanco dozen, bruine karton kleur, voorzien van een sticker met tekst erop.

Contacteer ons