Resultaten voor foto persoon

 
foto persoon
Kan ik iemand verbieden een foto waar ik op sta te gebruiken?
Maar als hij de foto publiceert, dus bijvoorbeeld op internet of in een tijdschrift zet, kan een afgebeelde persoon hiertegen wel bezwaar maken protesteren. Die persoon kan vinden dat de foto een vreemde indruk van hem of haar geeft, en daardoor zijn persoonlijke belang schaadt.
kartonnen bord
Een persoon meerdere malen in een foto zetten.
Met behulp van Photoshop of Photoshop Elements kun je een persoon meerdere malen in een foto zetten. Je fotografeert iemand een aantal keer, en met Photoshop of Photoshop Elements zet je de persoon op die fotos in één nieuwe foto.
Canada
Personen en gezichten beheren in iOS 10 foto's' appletips.
@kris ik moet je helaas telleurstellen, fotos herkent slechts 1 van de 150 fotos van de hond. Misschien toeval dat net die ene foto op een persoon lijkt. Spil 21 september 2017 om 1504.: Ik krijg na de persoonsherkenning een heleboel naamloze personen.
inleiding programmeren
Levensgrote foto op karton Bestel voordelig online!
Bestellen is simpel! Kies het gewenste formaat en upload uw eigen foto. U ontvangt de levensgrote pop al na enkele dagen in huis, compleet gebruiksklaar en eenvoudig neer te zetten! Lifesizers The original photo pop up! Levensgrote pop op 7 mm karton 80 cm breed. Levensgrote pop op karton max. 80 cm breed x 190 cm hoog. Levensecht persoon bedrukt in fullcolor op 7 mm verstevigd karton.
fotolijst met passepartout

Contacteer ons