Zoeken naar display karton bedrukken

 
display karton bedrukken
Displaykarton.
Meer dan 500 Reviews. Wilt u uw reclame op karton laten printen dan is dat bij ons geen probleem, ideaal materiaal voor indoor gebruik. Dit materiaal wordt ook gebruikt als toonbankdisplay. De platen worden direct geprint, op deze manier krijg je het beste resultaat. Toepassing: Displays, plafondhangers.
Karton Bedrukken PIM Print Blog.
Maar ook is dit massieve karton terug te vinden in produkten zoals bordspellen, hangende panelen en zelfklevende bordjes. De samenstelling van het geperste karton en het harde oppervlak zorgt ervoor dat dit karton uitermate geschikt is voor het bedrukken op zeer hoge kwaliteit en met een zeer breed kleurbereik.
Kartonnen verpakking bedrukken? Bij BoxDesign!
Product displays POS-materiaal. Box Design / Karton specificaties / Bedrukking. Waarom niet uw kartonnen verpakking bedrukken? Mooi, maar ook praktisch! De verpakking van uw producten is het eerste dat uw klanten te zien krijgen. Wil u de best mogelijke eerste indruk nalaten, dan is uw kartonnen verpakking bedrukken met een aantrekkelijk ontwerp dus zeker geen slecht idee.
Massief karton bedrukken en bestellen Flyerzone.
Goedkoop massief karton bedrukken. Met of zonder afwerking, klein of groot massief karton bestellen? Bij Flyerzone maken we het allemaal zelf. Wij hebben vele grootformaat flatbed printers voor het bedrukken van alle plaatmaterialen. Ook het afwerken van de platen doen wij snel en professioneel. Op zoek naar dikker plaatmateriaal voor binnen? Kijk dan ook bij onze foamboarden. Altijd gratis verzending voor al ons drukwerk! Massief karton is zeer goed geschikt voor presentaties en andere indoor toepassingen. Het materiaal bestaat uit een harde kartonnen kern, met aan beide kanten een witte bedrukbare backing. Display board bevat een op houtpulp-gebaseerde kern, met aan beide kanten een witte bedrukbare backing.
Displaykarton op maat bedrukken Probo.nl.
Grotere formaten deel je gemakkelijk naar wens op in de Probo Upload. Standaard leveren wij Displaykarton met een dikte van 2 mm. Houd er wel rekening mee dat Displaykarton een volkern karton is. Hierdoor is het materiaal niet te rillen of te vouwen.
Toonbankdisplay van golfkarton.
Deze displays zijn sterker en vaak ook mooier omdat ze echt ontwikkeld zijn als display. Hoewel golfkarton erg geschikt is voor het maken van displays maken we ook gebruik van vouwkarton en massief karton. Met name bij hervulbare displays is het gebruik van massief karton een goede optie omdat dit veel duurzamer is.
Toonbank display van karton Maxximap.
Heeft u een geheel eigen idee voor een display? Ook dat kan Maxximap voor u realiseren. Klik op foto voor details. Vraag informatie aan. Een toonbankdisplay biedt de mogelijkheid om op een vriendelijke en creatieve manier uw producten aan te bieden. Een toonbankdisplay is makkelijk en vriendelijk in gebruik. Een toonbankdisplay is onder andere uitvoerbaar in karton, kunststof of aluminium en is te voorzien van een eigen ontwerp en te bedrukken in offset, zeefdruk, foliedruk.
printen op plaatmateriaal van presentatieborden tot beurswanden Cito.
Het is met printen direct op materiaal mogelijk om de meest uiteenlopende ondergronden te bedrukken. Papier, karton, kunststof, metaal en hout dit is allemaal mogelijk op deze multifunctionele zeefdruk. De dikte van het te bedrukken materiaal is variabel tot 48, cm.
Display karton bedrukken Mudropak.
Wij luisteren graag wat u voor ogen heeft en gaan hiermee direct aan de slag. Voor vragen en/of meer informatie over een display van karton laten bedrukken neemt u contact met ons op door te bellen naar het telefoonnummer 0492-541808.

Contacteer ons