Zoeken naar print op hout

 
print op hout
Foto op Hout Afdrukken 20% Lentekorting Photogifts.nl.
De populairste houtsoorten zijn de white-wash vurenhout en steigerhout. Wil je meer informatie over het type hout of heb je een vraag over jouw foto in combinatie met hout? Neem contact op met de klantenservice, we helpen je graag verder.
Producten waar we op kunnen printen Marloes fotografie vormgeving.
Het hout is te bestellen in twee varianten; een waarbij we de foto rechtstreeks op het onbewerkte hout printen en een variant waarbij er een houten rand zichtbaar is. De grote voordelen van een print op deze houtsoort is dat deze geen noesten bevat.
Foto op Hout bij FotoGeprint De Rooij Fotografie.
Tenslotte is er vurenhout met een white wash. Het hout is eerst voorbewerkt met een witte laag waarop de foto vervolgens gedrukt wordt. Wit blijft in dit geval wit en dat is niet het geval bij de andere twee opties. Wit wordt niet gedrukt op berkenhout en vurenhout zonder white wash, waardoor je de houtkleur blijft zien. Bij vurenhout met white wash zijn de nerven en noesten iets minder goed zichtbaar dan bij een print direct op vurenhout.
Hout bedrukken Scherp in print, prijs en levertijd! Plaatprinten.nl.
Bekijk alle zelfklevende materialen. Scherp in print, prijs en levertijd. Montage op locatie. Projectprijzen op aanvraag. Ga naar Stickerprinten.nl. U heeft nog geen producten in uw winkelwagen. Printen op platen. Foto op wit aluminium. Foto op volumepaneel. Foto op geborsteld aluminium. Foto op acrylaat. Foto op forex. Foto op hout.
Goedkoop je foto op hout bedrukken Drukzo.
Ben je op zoek naar een mooi cadeau of een unieke print voor aan de muur? Dan is een foto op hout datgene wat je zoekt! Een foto op hout zorgt in ieder interieur voor een natuurlijke en warme uitstraling.
Foto op hout afdrukken? Gratis geleverd in 4 dagen! Timberprint.
0529 760 100. Jouw foto op hout op maat gemaakt. Laat jouw mooiste foto op hout printen bij de vakman. Jouw mooiste herinnering op hout. Jouw foto op maat gemaakt, precies zoals jij dat wilt. De prijs is inclusief verzendkosten.
foto op hout dennen online maken met uw mooiste foto Kruidvat Fotoservice.
Door één whitewash laag zijn je foto én de houtnerven goed zichtbaar. Uit de zon en regen ook buiten te hangen. Kies uit 9 verschillende formaten, van 20x20 tot 80x80 cm. Bij je foto op hout wordt altijd gratis een bevestigingssysteem meegeleverd.
Foto op hout gratis geleverd Superdrukker.
Foto op canvas Foto op hout Foto op plexiglas Foto op poster G Gevelvlaggen Golfbal doosjes H Hardcover boeken Hekwerkbanners K Kalenders Keycords Kranten L L-banners Losbladige sets M Magazines Magneetplaten. Memoblokken Menukaarten N Notitieblokken O Offertemappen P Pennen Plaatmateriaal Placemats Polsbandjes Posters Proefschriften en scripties R Raamborden Raamvlaggen Ringbanden Roll-up banners S Softcover boeken Spandoeken.
Foto op hout Probo.nl.
Een robuuste uitstraling met een Foto op hout. Een Foto op hout combineert een print met een natuurlijke uitstraling. De structuur van een paneel met houten planken geeft de afbeelding een robuust uiterlijk. Dat maakt dat een Foto op hout past in veel verschillende interieurs.

Contacteer ons